söndag 5 november 2017

Hur går det med årets mål?

Det har varit ganska tyst på bloggen på sistone. Delvis pga en hel del energikrävande jobb och att därmed energin till att skriva varit alltför låg. Samtidigt har inte inspirationen att bidra med något intressant infunnit sig.

Det här inlägget är kanske inte så superintressant för er, men i korthet kan jag meddela att det har skett en del framsteg med årets mål: Jag har lyckat utföra "plankan" i 2 minuter och jag har faktiskt tagit mig lite tid att läsa igen, även om jag troligtvis inte kommer att nå målet med att läsa tio böcker under året. För närvarande läser jag boken "Omgiven av idioter" skriven av Thomas Eriksson. Jag återkommer med en kortare recension när jag läst klart, men än så länge är den mycket intressant.

Aktieportföljen går bra och jag hoppas inom ett inte alltför långt tag återkomma med passering av en milstolpe. Mina automatiska investeringar fortsätter att löpa på.

Index vs. hedge experimentet går bättre nu, med nästan 5% uppgång på totalen. Detta dels pga att börsen går bra, men även Lynx verkar ha fått fart på utvecklingen med ett mycket starkt resultat i oktober på över 5% uppåt!


Med detta skrivet är det dags att njuta av lite av höstrusket och jobb trots att det är söndag.

2 kommentarer:

  1. Välkommen tillbaka! ;) Hur mycket av totalen ligger i hedgeprojektet?

    Frihetsmaskinen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar. Ca 10% (detta lilla experiment ingår i aktieportföljen, vilkens värde har beskrivits i en del inlägg redan, t ex detta: https://egoninvestor.blogspot.se/2017/09/2017-q3-aktieportfoljens-varde-och.html).

      Radera